Αποφάσεις Μονομελούς

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

  • ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η εγκαλούμενη ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ΝΕΩΝ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση. ΤΙΜΩΡΕΙ την ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ΝΕΩΝ τη χρηματική ποινή των 334€.
  • ΔΕΧΕΤΑΙ ότι οι εγκαλούμενοι ΠΑΕ ΚΟΖΑΝΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ τέλεσαν την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΜΠΑΚΑΛΗ αφενός την ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα της SL2 για έναν μήνα και αφετέρουτη χρηματική ποινή των 1500€. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟ αφενός την ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα της SL2 για έναν μήνα και αφετέρουτη χρηματική ποινή των 1500€. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΠΑΥΛΟ ΛΑΖΑΡΙΔΗ αφενός την ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα της SL2 για έναν μήνα και αφετέρουτη χρηματική ποινή των 1500€. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΚΟΖΑΝΗ τη χρηματική ποινή των 500€ για κάθε παράβαση κατά άρθρο 11 παρ. 3, 4 ΠΚ και κατά συγχώνευση ποινών 1000€.
  • ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ τους ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β και ΧΡΗΣΤΟ ΔΕΝΤΣΙΟΥΔΗ από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση.
  • ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η εγκαλούμενη ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β και ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ τέλεσαν την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΝΙΑΤΗ αφενός την ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα της SL2 για έναν μήνα και αφετέρουτη χρηματική ποινή των 1500€. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β τη χρηματική ποινή των 500€ κατά άρθρο 11 παρ. 4 ΠΚ.
  • ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΕΩΝ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση (μη δήλωση προπονητή).
Share the Post:

Related Posts

Ανακοίνωση

Με το υπ. αριθμ. 220/ 04.09.2024 έγγραφό της η ΠΑΕ Ιωνικός, υπέβαλε ανάκληση της δήλωσης συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της

Read More
P