Αποφάσεις Μονομελούς

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

  • την ΠΑΕ ΚΟΖΑΝΗ ΝΕΩΝ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση (μη δήλωση προπονητή).
  • την ΠΑΕ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΝΕΩΝ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση (μη δήλωση προπονητή).
  • την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση (μη δήλωση προπονητή).
  • ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΚΟΖΑΝΗ και ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ τέλεσαντο αποδιδόμενο σε αυτούς πειθαρχικό παράπτωμα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΚΟΖΑΝΗ χρηματικό πρόστιμο 500€. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον Εμμανουήλ Χατζηνικολάου α) την ποινή απαγόρευσης στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια των γηπέδων για 15 ημέρες και β) χρηματικό πρόστιμο 2500€.
  • ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η εγκαλούμενη ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ΝΕΩΝ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση. ΤΙΜΩΡΕΙ την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ΝΕΩΝ με απώλεια του αγώνα με ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής Νέων με τέρματα 0-3. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ΝΕΩΝ τη χρηματική ποινή των 3000€.
  • ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η εγκαλούμενη ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΓΣ ΝΕΏΝ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση. ΤΙΜΩΡΕΙ την ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΓΣ ΝΕΏΝ με απώλεια του αγώνα με την ΠΑΕ Παναχαϊκή Νέων με τέρματα 3-0. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΓΣ ΝΕΩΝ τη χρηματική ποινή των 3125€.
Share the Post:

Related Posts

Γενική Συνέλευση SL2

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024 και ώρα 14:15 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της «Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης

Read More
P