Αποφάσεις Μονομελούς

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

  • ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΑΙΟΛΙΚΟΣ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση / προπονητής (αγώνας με ΠΑΕ Απόλλων Πόντου, 19.11.23).
  • ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση / προπονητής (αγώνας με ΠΑΕ Καμπανιακός, 19.11.23).
  • ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση (προπονητής). ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ τη χρηματική ποινή των 4000 ευρώ (αγώνας με ΠΑΕ Τηλυκράτης, 11.11.23).
  • ΔΕΧΕΤΑΙ ότι οι Ιωάννης Τσιριγώτης και Παναγιώτης Τσιριγώτης τέλεσαν τα πειθαρχικά αδικήματα της εισόδου στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να διαμαρτυρηθούν στον διαιτητή και της απώθησης διαιτητή κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι οι Ιωάννης Τσιριγώτης, Παναγιώτης Τσιριγώτης και Θεόδωρος Τσιριγώτης τέλεσαν το πειθαρχικό αδίκημα της εισόδου στο χώρο των αποδυτηρίων των διαιτητών.  ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον Ιωάννη Τσιριγώτη αφενός την ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα των ομάδων της Super League 2 για δυο μήνες από την επομένη δημοσίευσης της παρούσας απόφασης, αφετέρου την ποινή του χρηματικού προστίμου ύψους 15.000 ευρώ και την ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα της SL2 για δυο μήνες. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον Ιωάννη Τσιριγώτη κατά συγχώνευση των ανωτέρων ποινών, τη συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα των SL2 για τρεις μήνες από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας απόφασης, και την χρηματική ποινή των 15.000 ευρώ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον Παναγιώτη Τσιριγώτη αφενός την ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα των ομάδων της Super League 2 για ένα μήνα από την επομένη δημοσίευσης της παρούσας απόφασης, αφετέρου την ποινή του χρηματικού προστίμου ύψους 5.000 ευρώ και την ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα της SL2 για ένα μήνα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον Παναγιώτη Τσιριγώτη, κατά συγχώνευση των ανωτέρων ποινών, τη συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα των ομάδων SL2 για δυο μήνες από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας απόφασης και την χρηματική ποινή των 5.000 ευρώ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον Θεόδωρο Τσιριγώτη την ποινή του χρηματικού προστίμου ύψους 5.000 ευρώ και την ποινή του αγωνιστικού αποκλεισμού τριών αγωνιστικών ημερών, αφαιρουμένης της μιας αγωνιστικής ημέρας, η οποία του έχει ήδη επιβληθεί. ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ άπαντες του εγκαλουμένους από την πειθαρχική κατηγορία του άρθρου 19 του ΠΚ της ΕΠΟ.
Share the Post:

Related Posts

Γενική Συνέλευση SL2

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024 και ώρα 14:15 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της «Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης

Read More
P